για &

COVID 19

Αγαπητοί καλεσμένοι,

Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού είναι πάντοτε πρωταρχική προτεραιότητα του Ξενοδοχείου μας. Επί του παρόντος, το προσωπικό εκπαιδεύεται στους νέους κανόνες λειτουργίας.To Ξενοδοχείο έχει εφαρμόσει, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη διαχείριση του Κορονοϊού, τις κατάλληλες διαδικασίες για τη διαφύλαξη της υγείας και ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού του, ενόσω οι πελάτες διαμένουν στο Ξενοδοχείο. Επομένως, είναι απαραίτητο όλοι οι πελάτες και επισκέπτες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου να ακολουθούν αυστηρά τα μέτρα και τις οδηγίες που παρέχονται από το Ξενοδοχείο, για την πρόληψη της μόλυνσης και της μετάδοσης ιών στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Συνεπώς, κατά την παραμονή σας στο Ξενοδοχείο πρέπει να τηρείτε όλα τα σχετικά υγειονομικά μέτρα (ενδεικτικά συμπεριλαμβανομένης της τήρησης των φυσικών αποστάσεων, της απολύμανσης των χεριών και της χρήσης μασκών προσώπου).

Διαβάσετε προσεκτικά κάποια μέτρα:

 1. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας έχουν εφαρμοστεί. Το ξενοδοχείο μας είναι πιστοποιημένο και ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης.
 2. Δωμάτια
  • Χρήση προϊόντων απολύμανσης και πρωτοκόλλων υγιεινής για τον καθαρισμό δωματίων, με ιδιαίτερη έμφαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα.
  • Διακοσμητικά υφάσματα, φάκελοι πληροφοριών δωματίου και παρόμοια είδη έχουν αφαιρεθεί από τα δωμάτιά μας για λόγους ασφαλείας.
  • Η υπηρεσία καθαρισμού δωματίου παρέχεται κατόπιν αιτήματος, καθώς και η αλλαγή σεντονιών και πετσετών, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας, προκειμένου να ελαττώσουμε την επαφή όσο το δυνατόν περισσότερο, για την δική σας ασφάλεια. Συμβουλεύουμε τους επισκέπτες μας να μας ενημερώνουν για τις μέρες αλλά και τη συχνότητα καθαρισμού που επιθυμούν για το δωμάτιό τους.
  • Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν προϊόντα απολύμανσης.
 3. Κοινόχρηστοι χώροι
  • Αυξήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης στους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος, μεταξύ αυτών στο front desk, στις λαβές, στην υποδοχή, στα κοινόχρηστα μπάνια και στα κλειδιά δωματίου.
  • Τα υφάσματα και οι πετσέτες μας πλένονται σε θερμοκρασία άνω των 70 σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας.
  • Απολυμαντικά χεριών βρίσκονται σε όλους τους κοινούς χώρους.
  • Ακολουθούμε αυστηρά τα πρότυπα καθαρισμού και απολύμανσης για τα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού και για τον καθαρισμό νερού της πισίνας.
 4. Πισίνα
  • Το προσωπικό μας ενημερώνει για τον αριθμό των κολυμβητών που θα μπορούν να κολυμπούν ταυτόχρονα.
  • Τα παραπάνω μέτρα ισχύουν μέχρι νεωτέρας και ενδέχεται να ενημερωθούν σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Απολαύστε μια ΑΣΦΑΛΗ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!